1 månad kvar!

Nu är det bara en Månad kvar till årets Stockholm Fotomaraton. Se till att hålla dig uppdaterad här, samt på våra sociala medier för att inte missa de senaste nyheterna!

Ja en månad kvar till startskottet och vi längtar!

Dessutom har vi en del roliga nyheter att presentera, till exempel uppdaterar vi ständigt sidan med våra priser, bland annat har det tillkommit en hotellnatt för två, lite hårddiskar och anant skoj! Kika in där för att sukta efter roliga priser!

Nu är det också klart att vi, tillsammans med Scandinavian Photo, bjuder in till en mingelkväll dagen innan årets Fotomaraton.

Den 17/8 klockan 19-21 är alla ni som tänkt vara med på årets Stockholm Fotomaraton välkomna till Vasagatan 14 för lite gött häng och pepp inför årets fotomaraton. Här kommer du kunna hämta ut din nummerlapp, köpa på dig det sista du behöver inför fotomaran och lära känna lite nya vänner som också ska vara med på årets Fotomaraton. Läs mer om eventet här: https://www.facebook.com/events/2123880777854720/

Sist men inte minst! Du glömmer väl inte bort att anmäla dig?

Fram till den 1 Augusti är det fritt fram med anmälan på webben (klicka här för att komma till anmälan). Därefter höjer vi priset med en 50 lapp och begränsar antalet eftersläppsbiljetter.
Vill du ge bort en biljett kan du alltid köpa presentkort också! Läs mer om presentkort

OBS, om du skulle uppleva problem med registrering eller betalning, skicka ett mail till support@fotomaratonsverige.se så hjälper vi dig så fort vi kan!

Vi syns i Augusti!

0 Comments