Bli Partner

Bli partner till Stockholm Fotomaraton 2016

Som partner till Stockholm Fotomaraton får du chansen att nå ut med ditt varumärke till Stockholms fotografer. Du ges en strålande möjlighet att nå våra deltagare på en mer personlig nivå genom våra kanaler och framförallt genom att vara på plats under själva eventet.

Det finns många olika sätt att samarbeta på och här nedan presenteras några. Självklart är detta bara ett axplock av de olika alternativ som finns. Om du vill veta mer om något eller har ett annat förslag, tveka inte på att höra av dig till oss på partner@Stockholmfotomaraton.se!

Prispartner

Stockholm Fotomaraton är en fototävling och alla tävlingar behöver ju priser!
Genom att vara prispartner till Stockholm Fotomaraton har du möjligheten att visa upp och promota en eller flera produkter i ditt sortiment. Förutom att ditt varumärke kommer att synas med logga och länk på våran hemsida kommer även de pris du bidrar med att synas med beskrivning på hemsidan samt omtalas i nyheter på vår Facebook sida. Självklart presenteras priset även på prisutdelningen.

Stationspartner

I dagens samhälle trycks reklam på oss överallt och därför krävs något speciellt för att på riktigt nå fram till dina kunder. Att vara en stationssponsor ger en fantastisk möjlighet till just detta genom att ni får en chans att på personlig nivå prata och föra fram just er till våra deltagare. Det är en perfekt plats att mingla och bygga förtroende för just ditt varumärke och sprida kunskapen om er hos Stockholms fotografer.

Att vara en stationssponsor innebär att man får en av våra fem olika stationer (start och mål borträknat) att promota sig själv och valfria produkter på. Man kan t.ex. servera kaffe, anordna en filmvisning eller spelning, sätta upp soffor för att skapa en mysig stämning och mycket annat.

Alla stationer kommer att vara placerade runt om på intressanta ställen i stan och kommer att uppmärksammas av folk i närheten vilket ger mer publicitet.

Förutom att synas och ha en stor frihet med vad du som partner vill arrangera på din station kommer ni även att synas på våran hemsida. Möjlighet finns också att ha er logga med vid våra utställningar samt vid marknadsföringen av evenemanget.

Utställningspartner

Som utställningspartner till Stockholm Fotomaraton får du chansen att synas i samband med de utställningar som arrangeras efter tävlingen. Du kan här visa upp tryckprodukter du erbjuder samt annat du vill promota. Du har även möjlighet att synas och mingla i samband med utställningen/utställningarna.

Annat

Stockholm Fotomaraton söker även partners inom följande områden: Data och teknik, Ljudutrustning, och catering. Om du och din organisation/företag erbjuder någon tjänst eller produkt ni tror kommer göra Stockholm Fotomaraton ännu bättre, tveka inte på att kontakta oss! Vi ser fram emot att välkomna er som partner till Stockholm Fotomaraton!