Filma ditt fotomaraton?

Vi vill fånga den riktiga Fotomaraton upplevelsen för en dokumentär vi ska skapa om Fotomaraton tävligen. Hur gör vi det? Genom dig såklart! Vi vill se lyckan, sorgen, framgången och besvären genom dina ögon. Stockholm Fotomaraton är ett äventyr med både toppar och dalar, och det är det vi vill fånga!

Tack gode gud att vi har fyra stycken Smooth 4 Gimbal att filma allting med! Vi tänkte att vi skulle ge fyra av er en Gimbal var att filma eran Stockholm Fotomaraton upplevelse och i slutet av dagen får du behålla din Gimbal.

Vi vill att du filmar från att du vaknar upp till att du går och lägger dig efter en underbar tävlingsdag på Stockholm Fotomaraton. Du kommer filma miljöer omkring dig, vad du gör under Stockholm Fotomaraton och dina tankar och känslor under tävlingen. Du kommer också delta i tre stycken intervjuer, en före start, en efter 12 timmar av Stockholm Fotomaraton tävlingen och en efter tävlingen.

Ditt deltagande i det här kommer lägga grunden för en dokumentär som Henrik Säll, våran regisör, kommer att skapa. Vi är så exalterade att visa våra kära foto-vänner en dokumentär om Stockholm Fotomaraton. Vi är evigt tacksamma för alla som vill vara med och skapa det här.

Det är en stor möjlighet för dig som alltid har velat ha en Smooth 4 Gimbal. Om du inte vet mycket och Gimbalen kan du trycka på den här länken som kommer ta dig till information om produkten och en trailer om produkten: https://www.zhiyun-tech.com/smooth4

Så, vilka letar vi efter? För att göra dokumentären så intressant som möjligt vill vi ha olika människor i dokumentären. Vi vill ha en riktig ”fotomaratonräv” som har varit på flera Stockholm Fotomaraton tävlingar, en förstagångensdeltagare som aldrig har varit på en tävling innan, en familj till exempel en mor och en dotter och en normal person med bra personlighet.

För att ansöka, skriv ett mail till film@stockholmfotomaraton.se om dig själv.

0 Comments