Lördagstemat Goes Down Town

Är du utvildad? Känner du att du har vilat upp dig efter Stockholm Fotomaraton? Dygnet med lite sömn, många steg och mycket skratt. Bra! Då är du redo för nya äventyr!

De kommande veckorna kommer det hända mycket roliga saker.

I sammarbete med Downtown Camper och Scandinavian Photo kommer vi annordna fysika träffar för lördagstemat varje vecka.
Vi samlas på Downtown Camper vid deras lifestyle desk, kanske tar en kaffe och hänger lite. Klockan 11 görs temat officiellt och då sticker vi ut och gestaltar detta på det vis vi själva vill. Det finns en “ledare” som du kan gå med om du vill eller så sticker du ut själv på stan och hittar din bild.

En timme senare, klockan 12.00 samlas vi igen hos på Scandinavian Photos butik på Vasagatan 14, då ska alla bilder vara fotade och dem som vill kan då få sin bild utskriven. Därefter är det fritt fram att hänga kvar, ge varandra feedback och snacka kring hur en tolkar och fotar på bästa sätt. Eller bara hänga kvar och mingla med likasinnade.

Precis som på vanliga lördagstema kommer man ha möjligheten att vinna priser… Jag vill se många glada fotoentusiaster på lördag!

Klicka att ni ”kommer” på vårat facebook evenegmang: https://www.facebook.com/events/1790093434421072/

Bor du inte i Stockholm? Vill du starta en fotograferingsgrupp i din stad? Maila oss på elias@fotomaratonsverige.se och så hjälper vi dig med allt!

Hälsningar!

0 Comments