Partner

Som partner till Stockholm Fotomaraton får du chansen att nå ut med ditt varumärke till många av Stockholms Fotografer. Du ges en strålande möjlighet att nå våra deltagare på en mer personlig nivå genom våra kanaler och framförallt genom att vara på plats under själva eventet. Läs mer om hur du kan representera ditt varumärke på Stockholm Fotomaraton.

Vi är stolta över att samarbeta med:

Stockholm Stad Stockholms Stadsmuseum jobbar med att tillgängliggöra stadens berättelser. De har som mål att vara en plats där Stockholmare och stadens besökare kan ta del av historia, samtid och framtid.

Cewe Bilder är roligare på papper och hos Cewe kan du beställa fotoprodukter av olika slag. Bland annat deras prisbelönta fotobok som är ett perfekt sätt att lagra dina bilder från fotomaran på!

Moderskeppet Moderskeppet lever för att erbjuda dig all den kunskap du vill ha inom fotografi, bildbehandling etc. Anmäler du dig till Fotomaran innan 1 Juni bjuder de även på 1 månad Guldmedlemskap!

Mästerfoto Logotyp Mästerfoto erbjuder fotokurser och fotoupplevelser med fokus på praktisk inlärning. Hos dem kan du lära dig allt från att hantera din kamera till att åka på en fotoresa till Island.

PortfolioboxPortfolibox ger dig möjligheten att skapa just din egen unika fotohemsida på enkelt och snabbt sätt. Alla som anmäler sig till årets fotomaraton får dessutom en present av dem!

sony_webb

Sony är ett utav dagens ledande företag inom kamerabranchen och har de senaste åren revolutionerat fotovärlden med deras spegellösa DSLR kameror.

Fotomässan Stocholm

Nordens största mötesplats för fotografi och rörlig bild. På Stockholmsmässan i Älvsjö får besökarna under tre dagar uppleva en fotofest fylld med inspiration!

Scandinavian_webb2Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

TamronSedan 1957 har Tamron varit i kamerabranschen med fokus på objektiv. De är än idag en av de ledande aktörerna på marknaden och har objektiv för alla. Oavsett om du är amatör eller proffs!

Lowe PRo

Lowepro har sedan 1967 varit den ledande tillverkaren av fotoväskor, ständigt i framkant när det gäller maximalt skydd, design och bekväma bärsystem. De levererar väskor att lite på helt enkelt!

Peak Design Logo

2011 presenterade Peak Design sin första produkt på kickstarter och sedan dess har de med deras innovativa bärsystem och snygga väskor tagit sig in i fotografernas hjärtan!

magmod_webb

Har du någonsin önskat att det gick att snabbt ändra ljusformen på din Speedlight? Då är MagMod precis vad du letat efter! Med smarta och enkla lösningar levererar de ljusformare i världsklass.

4vdesign_webb

En snygg kamerarem är något vi alla önskar oss, är det inte så? 4V Design levererar just det, riktigt trevliga och snygga kameraremmar med bra kvalitet. Vilken vill du helst ha?