Partner

Som partner till Stockholm Fotomaraton får du chansen att nå ut med ditt varumärke till många av Stockholms Fotografer. Du ges en strålande möjlighet att nå våra deltagare på en mer personlig nivå genom våra kanaler och framförallt genom att vara på plats under själva eventet. Läs mer om hur du kan representera ditt varumärke på Stockholm Fotomaraton.

Vi är stolta över att samarbeta med:

Stockholm Stad Stockholms Stadsmuseum jobbar med att tillgängliggöra stadens berättelser. De har som mål att vara en plats där Stockholmare och stadens besökare kan ta del av historia, samtid och framtid.

cewe_webb Bilder är roligare på papper och hos Cewe kan du beställa fotoprodukter av olika slag. Bland annat deras prisbelönta fotobok som är ett perfekt sätt att lagra dina bilder från fotomaran på!

Moderskeppet Moderskeppet lever för att erbjuda dig all den kunskap du vill ha inom fotografi, bildbehandling etc. Anmäler du dig till Fotomaran innan 1 Juni bjuder de även på 1 månad Guldmedlemskap!

Mästerfoto Logotyp Mästerfoto erbjuder fotokurser och fotoupplevelser med fokus på praktisk inlärning. Hos dem kan du lära dig allt från att hantera din kamera till att åka på en fotoresa till Island.

PortfolioboxPortfolibox ger dig möjligheten att skapa just din egen unika fotohemsida på enkelt och snabbt sätt. Alla som anmäler sig till årets fotomaraton får dessutom en present av dem!

OlympusOlympus är den nya uppstickaren i kamerabranchen med fräsha och innovativa funktioner för alla fotografer.

Fotomässan Stocholm

Nordens största mötesplats för fotografi och rörlig bild. På Stockholmsmässan i Älvsjö får besökarna under tre dagar uppleva en fotofest fylld med inspiration!

Scandinavian_webb3Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Polaroid originals80 år efter lanseringen av formatet Polaroid lanserades Polaroid Originals, ett varumärke med målet och hjärtat i den analoga fotografering. De jobbar med att producera analog polaroidfilm samt restaurera och bygga nya klassiska Polaroidkameror.

ZHIYUNZhiyun är en av dagens ledande gimbal-producenter. De tillverkar gimbals för allt från mobiltelefoner till större kameror och släpper ständigt nya intressanta produkter.

Fotosidan

Fotosidan är idag sveriges största digitala mötesplats för fotointresserade. Här hittar du allt från forum till gallerier och intressanta artiklar. De har också fototidningen ”Fotosidan Magasin” som alla Fotomaratondeltagare får köpa till ett väldigt förmånligt pris!

Lacie

Fotografens bästa vän? Ja, vem älskar inte lagring och säkerheten av att lägga över ens bilder på en hårddisk. Stockholm Fotomaraton nöjer oss inte med annat än det bästa och lagrar så klart våra bilder på LaCie diskar. Ni med hoppas jag!