Vi välkomnar LaCie till familjen

Att ett fotomaraton producerar en hel del bilder, det skulle vi kunna kalla ett faktum. För att lagra dessa säkert krävs ett bra system och självklart använder vi på Stockholm Fotomaraton inget annat än det bästa!

Vi kan nu välkomna LaCie, hårddiskarnas mästare som partner till Stockholm Fotomaraton. De går bland annat in med lite hårddiskar som pris på teman och en hel del övrig hjälp vad gäller lagring för oss bakom Stockholm Fotomaraton.

O du läs här vad de skriver om produkterna ni har chans att vinna:

LaCie Rugged USB-C

Hård i fält. Hård mot datahot.
Ta Rugged®-superkrafterna du kommit att lita på och Rescue Service – resultatet är en portabel hårddisk som erbjuder snabb lagring och trygghet. LaCie Rugged USB-C låter dig föra över och transportera dina dyrbaraste filer och skydda dem från otillåten åtkomst eller intellektuell egendomsstöld. Allt detta med universalkompatibilitet med USB-C, USB 3.0 och Thunderbolt 3. Och då har vi inte ens nämnt att den tål regn, fall, stötar och tryck. Som om inte det vore nog ingår 2 års Seagate Rescue Data Recovery Services så du slipper oroa dig.
Du arbetar i ett kreativt yrke och har otroliga idéer och designer. Du vill skydda dem – i studion, på inspelningsplatser eller med din kund. Därför har LaCie utvecklat Rugged USB-C: en självkrypterande hårddisk som kompromisslöst skyddar din data. Det pålitliga skyddet fungerar till och med när hårddisken är utanför höljet.

0 Comments